Υπηρεσίες

Κατασκευές Roof-garden

Κατασκευές και συντηρήσεις Roof-garden Ξυλοκατασκευές, λεκάνες φύτευσης Κατασκευές και συντηρήσεις Roof-garden Ξυλοκατασκευές, λεκάνες φύτευσηςμε άρτια επώνυμα υλικά.

Εάν ζηλεύετε τις καλό φτιαγμένες ταράτσες που βλέπετε στην γειτονιά σας και βλέπετε πολλές βραδιές τους γείτονες να περνούν μια όμορφη βραδιά με φίλους πάνω στην ταράτσα, ήρθε η ώρα να φτιάξετε και την δική σας.  Είναι μια επένδυση που αξίζει και σίγουρα θα «απογειώσει» τα καλοκαιρινά σας βράδια. Μια ταράτσα roof garden θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης ακριβώς πάνω από το το διαμέρισμά σας!

 Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε και τα οφέλη της μόνωσης που προσφέρει για τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας μια τέτοια εγκατάσταση.

Εάν το να μετατρέψετε την ταράτσα σας σε roof garden σας μοιάζει σαν ένα τεράστιο βουνό ελάτε σήμερα στην GreenService για να γίνει μια απλή διαδικασία σε πολύ σύντομο χρόνο. Η εταιρία μας εδώ και χρόνια έχει μετατρέψει πολλές ταράτσες σε μια όαση χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Greensrvice για να επισκεφτούμε Δωρεάν τον χώρο σας. Μέσα από τις προτάσεις που το έμπειρο προσωπικό μας θα σας προσφέρει μπορείτε να διαλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο γούστο σας

Αναλαμβάνουμε

  • Κατασκευές roof garden.
  • Συντηρήσεις και μετατροπές σε roof garden.
  • Κάθε είδους σχετικές ξυλοκατασκευές (Deck κτλ).
  • Λεκάνες φύτευσης.
  • Ξύλινες πέργολες ή φράχτες.